Felhasználási Feltételek

Ez a dokumentum tartalmazza az ABC Mobile OÜ (a továbbiakban: ABC Mobile) által kínált termékek és / vagy szolgáltatások (a továbbiakban: Szolgáltatások) használatát szabályozó Általános Szerződési Feltételeket. ABC Mobile OÜ 16350328; Сím: Harju maakond, Tallinn, Peterburi tee 71-318, 11415, Estonia. A Szolgáltatások használatával és / vagy az ABC Mobile termékek bármelyikének telepítésével a felhasználó megerősíti, hogy betöltötte a 18. életévét, és elfogadja, hogy a jelen Feltételek, valamint Adatvédelmi Irányelvek jogilag kötelezőek. Megjegyzés vagy kérdés esetén kérjük, küldjön e-mailt a support@abcmobile.com címre.


Általános Feltételek

A Szolgáltató kizár minden felelősséget vagy garanciát az információk pontosságára, relevanciájára vagy minőségére vonatkozóan, és csak szórakoztató célokat szolgál. A Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen személynek vagy szervezetnek, semmilyen veszteségért vagy kárért, (beleértve, de nem kizárólag, fizikai, szellemi, különleges vagy közvetett) amelyet a Szolgáltatáson keresztül nyújtott bármilyen tájékoztatás és/vagy javaslat, tanács okozott, vagy a Szolgáltatás használatának eredménye, függetlenül attól, hogy hanyagságból, balesetből vagy bármilyen más okból származik-e

Az egészségügyi állapottal kapcsolatos tanácsokat engedéllyel rendelkező orvosnak kell ellenőriznie, mielőtt cselekedne.

Emelt díjas szolgáltatás

A szolgáltatások igénybevételéhez vagy a számlafizetőnek kell lennie, vagy a számlafizető engedélyére van szüksége a hívás kezdeményezéséhez. A szolgáltatás igénybevétele Magyarországon belül 508 FT (ÁFÁVAL) / perc áron érhető el, ami a telefonszolgáltatója hozzáférési díját még nem tartalmazza. A maximális hívás hossza 30 perc. A hívások rögzítésre kerülnek, csak szórakoztatási célra, 18 év felett. Az ügyfélszolgálathoz kérjük, hívja a +36 14554699 számot.

Jogi nyilatkozat, szerzői jog és egyéb feltételek

Minden termék és szolgáltatás szerzői jogi védelem alá esik, és nem szabad másolni, megosztani, szerkeszteni, módosítani vagy terjeszteni.

Az
ABC Mobile fenntartja magának a jogot, hogy ideiglenesen vagy véglegesen módosítsa vagy megszüntesse a nyújtott szolgáltatásokat, ha:

- Visszaélt a szolgáltatásunkkal valamilyen módon;

- Visszaélt a cég alkalmazottaival vagy az olvasókkal;

- Csalást követett el.

Az
ABC Mobile fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatás javítása érdekében módosítsa a termékeket vagy szolgáltatásokat. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyet a szolgáltatásokkal kapcsolatos frissítések megtekintéséhez.

Ez az oldal olyan linkeket tartalmazhat, amelyek harmadik félhez tartoznak, és amelyek nem kapcsolódnak az
ABC Mobile-hoz. Az ezen oldalakon megjelenített tartalom nem az ABC Mobile felelőssége, és nem támogatja ezeket a weboldalakat vagy szolgáltatásokat.

Ön vállalja, hogy teljes mértékben kártalanítja és mentesíti az
ABC Mobile-ot, annak tisztségviselőit, igazgatóit, alkalmazottait, ügynökeit és szolgáltatóit minden olyan költséggel, kiadással, veszteséggel, kárral, követeléssel és felelősséggel kapcsolatban, amely az ABC Mobile webhely használatával, vagy a szolgáltatásban való részvétellel kapcsolatban felmerülhet.
Irányadó Jog.

A jelen Általános Szerződési Feltételeket a magyar jog szabályozza, és Ön, valamint az
ABC Mobile OÜ beleegyezik abba, hogy a Magyar Bíróság kizárólagos joghatósága alá tartozik.

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálati feladatokat ellátó cég: NTH

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 14554699

Ügyfélszolgálat email címe:support@abcmobile.com

Ügyfélszolgálat postai elérhetősége: 2724 Újlengyel, Határ út 12